Slideshow image
Previous Next
Παραδοσιακά Τζάκια
 
 
 
Παραδοσιακά Τζάκια
Η Εταιρεία μας, η οποία εδρεύει στην Ηλιούπολη Αττικής, αναλαμβάνει με συνέπεια, επαγγελματισμό και οικονομικές τιμές, την κατασκευή παραδοσιακών τζακιών και την επισκευή του τζακιού σας, στην Ηλιούπολη και όλη την Αττική.
 
Τα παραδοσιακά τζάκια διακρίνονται σε αυτά που η εστία τους είναι χτιστή με πυρότουβλα και σε αυτά που είναι από μαντέμι. 
 
Το χτιστό τζάκι με ανοιχτή εστία είναι διαχρονικό και παραδοσιακό, μας φέρνει κοντά στην φωτιά δημιουργώντας μια απίθανη ατμόσφαιρα.
 
Το χτιστό με πυρότουβλο τζάκι, έχει την ιδιότητα να εκπέμπει θερμότητα για ώρες αφού σβήσει η φωτιά της εστίας. Είναι η οικονομικότερη λύση ενώ από κατασκευαστικής πλευράς μπορεί να εφαρμοστεί σε διαφορετικούς χώρους και με πολλά διαφορετικά σχέδια.
 
Η εστία από μαντέμι, σε σχέση με το πυρότουβλο, εκπέμπει θερμότητα γρηγορότερα μετά το άναμμα, και η εστία καθαρίζεται ευκολότερα κατά την συντήρηση της.
 
Αναλαμβάνουμε την κατασκευή ή επισκευή του τζακιού σας, ερχόμαστε στον χώρο σας, σας συμβουλεύουμε και σας προτείνουμε σχέδια και ιδέες για την εστία σας και την επένδυση της, πάντα στη καλύτερη τιμή.
 
Δουλειές μας
 

Εξυπηρετούμε τις περιοχές:
 
 
 
 
Επικοινωνήστε μαζί μας, με μεγάλη μας χαρά θα επισκεφθούμε τον χώρο σας και θα σας δώσουμε πολύτιμες συμβουλές ώστε να σας βοηθήσουμε να αποφασίσετε τι ακριβώς ταιριάζει σε εσάς.
 
Φερεκύδου 8-10, Ηλιούπολη / Αθήνα
Τηλ: 2109943557 Κιν: 6938771742, 6931598013