Slideshow image
Previous Next
Καθαρισμός Καμινάδας
 
 
 
Καθαρισμός Καμινάδας
Η Εταιρεία μας, η οποία εδρεύει στην Ηλιούπολη Αττικής, αναλαμβάνει με συνέπεια, επαγγελματισμό και οικονομικές τιμές, τον καθαρισμό της καμινάδας σας, στην Ηλιούπολη και όλη την Αττική. 
 
Η καμινάδα μετά από περίπου 3 τόνους ξύλου ή ανάλογα με την χρήση το τζακιού, κάθε 1-2 χρόνια απαιτείτε η συντήρηση της. Η κάπνα που προσκολλάτε στο εσωτερικό της καμινάδας αν μείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα κρυστολλοποιείται και δημιουργεί επίσης σημαντικό πρόβλημα.
 
Αν η καμινάδα δεν είναι καθαρή δεν τραβάει καλά με αποτέλεσμα το τζάκι να καπνίζει. Σε ποιο προχωρημένες καταστάσεις μπορεί να δημιουργηθεί ανάφλεξη της καμινάδας ή ακόμα και έκρηξη προκαλώντας σημαντικές ζημιές στην καμινάδα χώρια το κόστος της επιδιόρθωσης.
 
Ο Καθαρισμός της καμινάδας είναι μια σύντομη διαδικασία και το συνεργείο μας θα αναλάβει να την διαπεραιώσει καθαρά και οικονομικά. 
 
Ο πιο κατάλληλος χρόνος για τον καθαρισμό της καμινάδας είναι άνοιξη με καλοκαίρι όπου οι καιρικές συνθήκες βοηθάνε στο έργο.
 
Δουλειές μας
 

Εξυπηρετούμε τις περιοχές:
 
 
 
 
Επικοινωνήστε μαζί μας, με μεγάλη μας χαρά θα επισκεφθούμε τον χώρο σας και θα σας δώσουμε πολύτιμες συμβουλές ώστε να σας βοηθήσουμε να αποφασίσετε τι ακριβώς ταιριάζει σε εσάς.
 
Φερεκύδου 8-10, Ηλιούπολη / Αθήνα
Τηλ: 2109943557 Κιν: 6938771742, 6931598013